Disclaimer

LET OP: Dit is slechts een voorbeeld disclaimer. In veel gevallen zal deze Disclaimer voldoende zijn voor jouw website, maar wij raden altijd aan om een jurist te laten kijken naar jouw precieze situatie. Bloom Online B.V. is niet verantwoordelijk voor onjuist gebruik van deze voorbeeld Disclaimer.Ā 

Algemeen

[Praktijknaam], ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te [Plaats] onder nummer [KvK nummer], is verantwoordelijk voor de inhoud van de website [domeinnaam].

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

[Praktijknaam] streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

[Praktijknaam] aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is [Praktijknaam] niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

[Praktijknaam] heeft uitsluitend de doelstelling geĆÆnteresseerden in [Behandelmethode/therapievorm] te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geĆÆnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van [Behandelmethode/therapievorm] in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

[Praktijknaam] kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die [Praktijknaam] publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: [E-mailadres]

Stap 1

Leuk dat je mee doet, mooi mens!

Laten we eerst je account in de leeromgeving aanmaken.

Vul hieronder het e-mailadres in waar je de training op wilt ontvangen.

In stap 2 kun je jouw betaalgegevens invullen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Stap 1

Leuk dat je mee doet, mooi mens!

Laten we eerst je account in de leeromgeving aanmaken.

Vul hieronder het e-mailadres in waar je de training op wilt ontvangen.

In stap 2 kun je jouw betaalgegevens invullen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Oh my gosh!!

Mijn boek is uitverkocht, mooi mens!

Ik ben druk bezig met het creĆ«ren van een 2e druk. Als je wilt kun je 'Het Geheim van Eetbui Vrij Leven' nogĀ wel alsĀ luisterboek-versie bestellen voor ā‚¬19,95.

Je krijgt dan direct toegang tot een speciale app waarin je mijn boek kunt luisteren Ć©n kunt downloaden op je mobiel.

Je hebt je met succes ingeschreven!